Shop nu met 10% EXTRA korting op alles van Kérastase ðŸ˜

Ontdek Giorgio Armani My Way Intense

De nieuwe intense geur

Image

De nieuwe intense geur

My Way

Alle ontdekkingen tellen

My Way Intense is een geur van ontdekkingen en verbindingen. De intensiteit van geur maakt elke ervaring en ontmoeting nog intenser. Een versterkt wit bloemenboeket op een verslavend houtachtig spoor, in een prachtige talismanfles.
 

Image

Een versterkt bloemig karakter op een verslavende houtbasis

My Way Intense, een geur opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De geur opent met heldere tonen van oranjebloesem uit Egypte. Een nieuw intens hart van tuberoos uit India onthult een romig en fluweelachtig facet van de bloemige signatuur. Aan de basis van de geur staat het sandelhout uit Nieuw-Caledonië. Dit zorgt voor een verslavende romige wending samen met de voluptueuze vanille uit Madagaskar.
 

Een toezegging aan de toekomst

A fragrance designes to last

Alle formaten van de Giorgio My Way Intese geur zijn navulbaar. De sprayflacons kunnen moeiteloos worden hervuld en zo bespaar je:

  • - 64% Plastic
  • - 64% uitstoot van broeikasgassen
  • - 63% waterverbruik

Giorgio Armani wil de impact op het milieu verminderen, met in het bijzonder de focus op CO2 uitstoot, dit is de voornaamste oorzaak van de klimaatverandering.

 

Ontdek de My Way Intense geur

Topnoot

ORANJEBLOESEM UIT EGYPTE

Basisnoot

SANDELHOUT & VANILLE

Hartnoot

TUBEROOS UIT INDIA

Giorgio Armani | My Way Intense

Giorgio Armani My Way Intense start een nieuw sensueel hoofdstuk binnen de My Way serie. Met een versterkt bloemig hart en een intens houtachtige parfumspoor, toont My Way Intense Eau de de Parfum een krachtige kant van het unieke, verleidelijke signatuur van My Way.