Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting! 😍

Beauty Plaza Review: Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo

De Beauty Plaza Review blogs worden geschreven door onze medewerkers. In deze blogs geven zij hun eerlijke mening over onze producten. Deze review gaat over de Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo en deze is getest door Anne, een van onze content marketeers.

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo

De Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo is onderdeel van de Genesis lijn van Kérastase. Deze lijn helpt haarbreuk en haaruitval tegen te gaan. De shampoo is speciaal ontwikkelt voor dun, verzwakt en vettig haar, dat gevoelig is voor haaruitval als gevolg van haarbreuk. De shampoo zou de hoofdhuid en de haarvezels optimaal reinigen, zodat talg, onzuiverheden en vuil verwijderd worden. Daarnaast belooft het product de haarvezel te versterken en het haar voller en gezonder te maken.

Image

Wat verwacht ik van de Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo?

Ik heb fijn haar wat snel vet kan worden. Ik hoop dat de Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo kan waar maken wat het beloofd en dat mijn haar er voller uit zal gaan zien en minder snel vet wordt.

De review

De Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo ruikt heerlijk en geeft een schoon gevoel na het wassen. Op aanraden van mijn kapster, was ik mijn haar tegenwoordig twee keer. Hierdoor kunnen werkstoffen in de shampoo beter hun werk doen en is het schoner na de wasbeurt, waardoor je je volgende ‘hairwash day’ iets langer kunt uitstellen.

Doet de Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo wat het beloofd?

Ik heb de Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo nu iets langer dan 2 maanden gebruikt en merk echt een verschil. Waar ik eerst mijn haar altijd om de dag moest wassen, hoef ik mijn haar nu maar 2 tot 3 keer per week te wassen. Naast het feit dat dit veel tijd bespaart is het ook veel beter voor je haar om het niet zo vaak te wassen. De Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo doet écht wat het beloofd want na twee maanden gebruik, ziet mijn haar er veel voller en gezonder uit. Ik krijg steeds meer nieuwe babyhaartjes en deze worden veel langer dan voorheen.

Ik ben erg enthousiast over de Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampoo en zou iedereen met fijn haar dit product aanraden. Zelf wil ik mijn routine uitbreiden met de bijbehorende conditioner, het masker en het serum.