Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting! 😍

Mijn ervaring met de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily

Ik ben Michelle, marketeer bij Beauty plaza, en ik ben enorm fan van huidverzorgingsproducten! Ik testte de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily en deel mijn mening met jullie.

Image

De Vichy Capital Soleil UV-Age Daily is een dagcrème met SPF50+. Deze dagcrème beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling van de zon én gaat tekenen van huidveroudering tegen. Zo voorkom je rimpels, pigmentvlekken en oxidatieve stress door vervuiling en UV-stralen. Vichy Capital Soleil UV-Age Daily is hypoallergeen.

Ik was op zoek naar een nieuwe dagcrème met SPF en hoorde veel goede verhalen over de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily. Ik besloot hem aan te schaffen en inmiddels heb ik hem al een tijdje in gebruik.

Hoe gebruik je de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily?

Allereerst schud je de flacon goed voor gebruik. Breng vervolgens in de ochtend een goede hoeveelheid aan als laatste stap in je skincare routine. Breng regelmatig opnieuw aan, zeker na transpireren, zwemmen en afdrogen. Zo behoud je de hoge zonbescherming.

Waarom ik de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily zou aanraden?

Allereerst vind ik de textuur erg prettig. Het brengt eenvoudig aan op de huid, smeert goed uit en laat geen witte waas achter. De huid absorbeert de crème heel snel. Vergeet niet dat je goed met de verpakking moet schudden voordat je de crème gebruikt!

Ik heb een gecombineerd huidtype, maar deze crème maakt mijn huid niet vettig. Wel geeft hij je huid een mooie “glow”. Verder is de dagcrème niet plakkerig en prikt hij niet in de ogen. Dit laatste vind ik erg belangrijk, omdat ik gevoelige ogen heb en veel zonnebrandcrèmes mijn ogen irriteren.

Een nadeel van de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily vind ik dat hij parfum bevat. Je merkt dit goed bij het aanbrengen; de geur is erg opvallend. Als je geen fan bent van een product met parfum zou ik deze dagcrème niet aanraden. Gelukkig heb ik niet het idee dat het uitdrogend werkt. Mijn huid voelt de hele dag door gehydrateerd aan.

Gebruik je liever een getinte dagcrème? De Vichy Capital Soleil UV-Age Daily heeft ook een getinte variant!