Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting! ðŸ˜

Vrouwenpraat: Help ik heb lang, dik en pluizig haar?!

Mannen en vrouwen praten verschillend. Elke week neemt een iemand je mee in de vrouwenpraat dilemma's. Deze week vertelt Buket over haar dilemma: Hoe verzorg ik mijn lang, dik en pluizig haar?

Image

Vrouwenpraat

Buket vertelt ons haar dilemma

Mensen spreken me altijd aan over mijn prachtige donkere lokken. Wat heb je toch prachtig haar en zo mooi , gezond en dik. Waar ik ook heel trots op mag zijn!

Maar ze moesten eens weten, hoeveel tijd de verzorging van lang, dik en pluizig haar in beslag neemt. Kapsel die elke dag weer anders zit, moeilijk te wassen is en ook nog eens snel pluist. Heb jij hier ook last van? Lees dan zeker verder!

I found you!

Natuurlijk heb ik door de jaren heen verschillende shampoos en conditioners geprobeerd. Van goedkopere tot duurdere merken. Veel op het internet gelezen en veel tips van vriendinnen opgevolgd. Gelukkig heb ik na het proberen van verschillende producten , toch wel mijn eigen routine kunnen vinden om mijn haren zowel goede verzorging te geven als de baas te zijn!

Was routine

Mijn donkere mooie lokken worden eerst goed gewassen met de Serie Expert Pro Longer Shampoo, wat mijn haar een frisse en zachte gevoel geeft. Deze shampoo versterkt en verdikt tevens mijn haar en vermindert haaruitval! Want lange, dikke lokken betekent veel haaruitval, helaas.

Verder gebruik ik bij mijn was routine ook de conditioner uit dezelfde serie, namelijk Serie Expert Pro Longer Conditioner. De conditioner zorgt dat mijn haar gezond lang blijft en er voller uit ziet. Even goed inwerken en uitspoelen.

Last but not least! Laat ik mijn haar altijd natuurlijk uitdrogen en gebruik ik een klein beetje Arganolie van Redken, Haircare All Soft Argan-6 oil. Dit geeft mijn haar een zijdezacht gevoel en laat het heerlijk glanzen!

Pronken weer met die lokken!

Extra boost

Zo af en toe , en vooral in de donkere wintermaanden, geef ik mijn haar extra boost door middel van voedingssupplementen. Meestal neem ik kauwbare gummies deze zijn zeer goed om in de wintermaanden je haar te voorzien van de benodigde vitamines. Mijn favoriet zijn de gummies van Lucovitaal. Deze zijn 100% suikervrij en vega!