Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting! ðŸ˜

Wat is het perfecte cadeau voor mijn mama?

• Mannen en vrouwen praten verschillend. Om de week neemt een collega je mee in de vrouwenpraat dilemma’s. Deze week vertelt Carmen, Medewerker Marketing over haar dilemma: het perfecte cadeau vinden voor haar mama!

Image

Vrouwenpraat

Carmen vertelt ons haar dilemma

De maand mei is weer begonnen en dat betekent voor mijn mama dubbel feest. De tweede zondag van mei is het Moederdag en op 1 mei is mijn moeder jarig. Hoe kan ik haar het beste verwennen en wat is nu het perfecte cadeau?

Een lekker ontbijtje op bed

Een ontbijtje op bed is een echte traditie in het gezin, waar mijn moeder altijd enorm van kan genieten. Het geeft haar een nostalgisch gevoel naar de tijd van vroeger toen mijn broertje en ik nog kinderen waren en vol trots onze zelfgemaakte knutselwerkjes cadeau gaven. Nu we ondertussen allebei volwassen zijn, laten we de zelfgemaakte cadeaus achterwege, maar verwennen we haar nog altijd met een lekker warm croissantje, verse jus d’orange en zoete aardbeitjes.

Een heerlijk geurtje

Met een lekker parfum zit je altijd goed! Alle mama’s vinden het geweldig om een lekker geurtje te krijgen. Het is wel handig om te weten wat haar favoriete luchtje is of welke geuren ze lekker vindt. Probeer er op een stiekeme manier achter te komen als je het niet weet. Vraag bijvoorbeeld: “Hey mam wat ruik je lekker vandaag! Wat voor luchtje heb je op?” of zeg dat je zelf (of voor je vriendin) een lekker geurtje zoekt en vraag haar om advies.

Vroeger droeg mijn mama altijd het luchtje Noa van Cacharel en tegenwoordig is ze helemaal fan de geur van de wonderolie Nuxe Huile Prodigieuse. Deze multifunctionele olie heeft zo’n heerlijke geur dat er zelfs een parfum van is uitgebracht. Echt een perfect cadeau voor mama!

Laat je mama stralen van binnen én van buiten

Naast een lekker geurtje geef ik mijn mama ook make-up cadeau om haar nog meer te laten stralen. Zelf gebruikt ze graag de make-up van Jane Iredale, een echt clean beauty merk met hoogwaardige make-up producten. Ze hebben een super leuke lip Kit pakket, waar ik zeker mijn mama zeker blij mee kan maken!

Het is niet alleen leuk om cadeautjes te krijgen, moeders vinden het ook heel fijn om tijd en aandacht te krijgen. Daarom geef ik het haar niet alleen cadeau, we gaan er ook nog iets leuks mee doen! Eerst gaan we samen lekker tutten voor de spiegel, zoeken we onze mooiste kleren uit om daarna samen leuke en grappige foto’s te maken.

Helemaal zen

Om de avond goed af te sluiten heb ik een relaxt spa-avondje voor ons gepland. Mijn mama lekker laten ontspannen met een gezichtsmasker op de bank met een lekker kopje thee erbij en een meidenfilm. Ook heb ik wat geurkaarsen voor een nog meer ontspannen sfeer en om lekker bij weg te dromen. Een glaasje cava mag ook niet ontbreken om te proosten op een geslaagde dag.

En waar ga je jouw mama mee verrassen op Moederdag?