Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang € 5,- korting! ðŸ˜

Vrouwenpraat: Hoe zorg ik dat mijn droge haar en huid klaar zijn voor de lente?

• Mannen en vrouwen praten verschillend. Elke week neemt een iemand je mee in de vrouwenpraat dilemma's. Deze week vertelt Charlotte over haar dilemma: Hoe zorg ik dat mijn droge huid en droog haar klaar is voor de lente?

Image

Je kent het wel, tijdens de wintermaanden kan het zijn dat je haar en huid droger en ruwer aanvoelen. Hoe bereid je deze het beste voor op het voorjaar. Graag deel ik mijn verzorgings-routine en mijn favoriete producten 😊

  1. Blond gekleurd haar vraagt altijd wat extra aandacht, hoe zorg ik ervoor dat mijn kleur mooi blijft en mijn haar blijft glanzen. Mijn favoriete shampoo hiervoor is de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. Deze zorgt ervoor dat de gele tonen uit het haar worden verzacht.
     
  2. Als extra verzorging gebruik ik graag het Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet. De ongewenste gele tonen worden verwijderd en mijn haar wordt diep gehydrateerd en hersteld.
     
  3. Om mijn huid te ondersteunen tijdens de winterdip of voor te bereiden op het voorjaar gebruik ik graag een ampullenkuur. Mijn absolute favoriet: BABOR Algae Vitalizer en Hydra Plus. De kuur duurt 7 dagen en geven je huid een op een snelle en krachtige manier een hydratatie boost. Mijn huid voelt weer zacht en gehydrateerd aan.
     
  4. Verder heb ik nog een absolute favoriet om mijn huid te verzorgen, het Caudalie Instant Detox Masker. Dit masker geeft mijn huid een frisse, zuivere en stralende teint. Het reinigt mijn huid van onzuiverheden en sluit de poriën.